LoaderNahrávám...

Archiv akcí 2019

18
Květen

Barbora

Ponor na polygonu. Pro instruktory klubu i pravidelné povinné školení + přezkoušení. Ubytování na základně Svazu potápěčů GRATIS :-)
Boďa
29
Duben

Jarní Egypt

Letos opustíme oblíbený Dahábek: Hurghada - Safaga - Marsa Alam = všechny tyto destinace jsou ve hře...
Boďa
19
Duben

Hornolužické lomy

První sladkovodní potápění bez ledu. Horka - Steina - Prelle - Louise. Výběr lokalit podle aktuálních viditelností...
Boďa
30
Březen

Borek

Jarní Borek vyniká ledovou, zato mimořádně čistou vodou. Zkontrolujeme zda opět přibyla voda a zda Ikarus, který je nyní již kolem 32 metrů zůstal na svém stanovišti.
Boďa
23
Únor

Ledová Rumchalpa

V tomo období je led téměř jistý a viditelnost bývá slušná - poj\\'dme se trochu ochladit pod led a následně vyhřát ve vytopené sauně :-)
Boďa
 
27
Leden

XIBALBA 2019

Třetí hastrmanní výprava do Xibalby (podsvětí) za krásami mexických cenotů, plachetníky, žraloky bělavými, relaxaci na pláži Playa Maya a památkami Mayské kultury

Termín: 27.1. - 10.2.2019 (data upřesníme dle letenek)
Letenky: Praha - Cancun a zpět
Transfery: z letiště do Tulumu a zpět
Ubytování: Bydlet budeme v hotelu Xibalba v městě Tulum, abychom byli co nejblíže nejlepším potápěčským lokalitám a pouhých 3,5 km od unikátní archeologické lokality s pozůstatky Mayského města, asi 8 km od jedinečného Grand Cenote...
Potápění: Přímo v hotelu funguje potápěčská základna Xibalba s tradicí od roku 2004.  Poskytne osvědčené zázemí s tím, že odpadnou zbytečné přesuny a složitá logistika. Naplánován je základní balíček 10 ponorů v kavernách okolních cenotů + možnost dalších ponorů jaki v cenotech, tak i v karibském moři.
Výlety a další program: Jednotlivé výjezdy po dohodě na místě. Termín výpravy byl zvolen s ohledem na sezonní výskyt velkého druhu žraloků bělavých (nazývaných též žralok býčí) před Playa Carmen a Cancunem, vrcholí také sezona plachetníků (Atlantic blue marlin). Těšit se můžeme na návštěvu pozůstatků mayské civilizace (Chichén Itzá, Kobá,...), koupání a relaxaci na písečné pláži Playa Maya, případně v některém z řady „koupacích cenotů“, jako je Ik Kil, na návštěvu přírodního akvaparku Xel Ha nebo přírodní rezervace Sian Ka\\\\\\\'an, atd., atd, atd... Možností je spousta!

Účast: Boďa, Jarda + Hanka N., David + Markéta V., Jirka + Markéta K., Vláďa + sokolík B., Jarda K., David D,... kdo další?
12

Pošlete nám feedback